Team

Bij Valkenpoort staat een team van enthousiaste adviseurs en medewerkers voor u klaar om u in de diverse disciplines van dienst te kunnen zijn. Navolgend stellen zij zichzelf aan u voor:

Marnix Overwater, directielid

MarnixAl vroeg na het verlaten van mijn HBO opleiding had ik het gevoel dat mijn toekomst lag in een financieel administratieve richting.  Ik heb in de jaren 80 ervaring opgedaan bij een accountantskantoor en ik heb daar vervolg aan gegeven in een carrière als financial controller bij diverse bedrijven en organisaties.
Daarbij heb ik geleerd om klanten niet alleen cijfers te presenteren maar ook het verhaal erachter te laten zien.

De brede ervaring komt mij goed van pas nu ik van mijn liefhebberij mijn werk heb kunnen maken door begin 2014 in te stappen als aandeelhouder in Valkenpoort.
Mijn doel en mijn passie is om samen met een enthousiast team van mensen de dienstverlening aan onze klanten uit te breiden en naar een hoger niveau te tillen.


Bert Randag, directielid

BertNa het behalen van het Atheneum examen in 1979 ben ik als assistent accountant in dienst getreden bij Moret& Limperg (het tegenwoordige Ernst & Young).

Omdat ik het beroep van fiscaal jurist  ambieerde boven het beroep van registeraccountant, ben ik in 1982 de studie fiscaal recht gaan volgen aan de Rijksuniversiteit te leiden. De gevolgde studie aan het Nivra en de opgedane ervaring als assistent accountant kwamen daarbij goed van pas.

Sinds 1989 ben ik werkzaam bij Valkenpoort als fiscaal- en bedrijfsjurist en administratieconsulent. Mijn voornaamste werkzaamheden bestaan uit het adviseren van cliënten op fiscaal-,  juridisch en financieel gebied.


Marjan van Dijk

MarjanNa gewerkt te hebben bij een leverancier van financiële software, ben ik via een relatie van Valkenpoort in 2008 bij Valkenpoort in dienst getreden als administratieconsulente.

Mijn voornaamste werkzaamheden bij Valkenpoort bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen, controleren van administraties en het opzetten en begeleiden van cliënten bij hun administratieve systeem.
De ervaring welke ik daarbij heb opgedaan bij mijn vorige werkgever komt hierbij goed van pas.

 


Santusha Harnam

SantushaTijdens mijn MBO opleiding ben ik in 2002 stage gaan lopen bij Valkenpoort op de administratieve afdeling. In 2003 ben ik bij Valkenpoort in dienst getreden als assistent administratieconsulente en consulente voor de loonadministratie.

Mijn voornaamste werkzaamheden bestaan uit het boeken van administraties, het voorbereiden van de jaarrekening en het verzorgen van aangiftes omzetbelasting en loonheffing.
Verder verzorg ik de loonadministraties voor cliënten.

 

 


Miranda van Weijen

MirandaVanaf 2017 ben ik bij Valkenpoort werkzaam als assistent administratieconsulente.

Mijn voornaamste werkzaamheden bestaan uit het boeken en controleren van administraties van cliënten en het voorbereiden van de jaarrekening en het verzorgen van aangiftes omzetbelasting.

 

 

 


Vanessa Handana
Vanessa In 2015 ben ik bij Valkenpoort in dienst getreden als administratieconsulente.

Mijn voornaamste werkzaamheden bij Valkenpoort bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen, controleren van administraties, daarnaast het verzorgen van aangifte Vennootschapsbelasting en Inkomstenbelasting.